Kiinteistö Oy Vuoriluolat

<< Takaisin toimitilalistaukseen

Varikkotie 153, 40800 Vaajakoski

Tilatyyppi:

Varasto-, toimisto- ja tuotantotilaa

Vapaana olevat tilat:

Varikkotie 89: 200 - 823 m2 toimisto- ja varastotilaa

Siistiä ja remontoitua toimistotilaa yläkerrassa n. 210 m2. Tilassa on reilun kokoisia toimistohuoneita, jotka soveltuvat useammankin henkilön toimistoiksi. Tilat soveltuvat pienin muutoksin myös esim. majoittamiseen. Yläkerrasta löytyy myös neuvottelutila ja keittiö/taukotila. Alakerrassa sijaitsee peruskuntoinen sauna ja suihkutila esim. maastossa työskenteleville työntekijöille. Alakerrassa on myös n. 190 neliöinen liikuntasali, joka toimii tällä hetkellä varastona. Liikuntasalin vapaa korkeus on 4,9 - 5,9 m. Pihatilaa on mahdollisuus vuokrata säilytykseen.

Varikkotie 89: 126 - 378 m2 toimisto/varastotilaa.

Vuokrataan ensisijaisesti varastotilaa Vaajakosken Kanavuoresta. Tila soveltuu myös toimistokäyttöön, mutta vaatii tähän käyttöön remonttia. Tilat sijaitsevat vanhassa ruokala/upseerikerho rakennuksessa. Tila muodostuu kolmesta noin 126 m2 tilasta, jotka ovat yhdistettävissä. Valoisassa tilassa on suuret ikkunat kolmeen ilmansuuntaan. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet. Tilan läheisyydestä on mahdollista vuokrata myös ulkokenttää ja katettua kylmää säilytystilaa.  Arvonlisäveroton tila.

Varikkotie 159: 2022 valmistunutta toimisto/varastotilaa 204 m2

Vaajakosken Kanavuoreen järvenrannalle on remontoitu funkkistyylistä toimisto- / varasto- / tuotantotilaa. Valoisa ja avara tila, johon voidaan tarvittaessa tehdä erillisiä huoneita. Tila viimeistellään käyttäjän toiveiden mukaisesti ja se voidaan jakaa kahden käyttäjän kesken. Toimitila soveltuu toimistoksi, varastoksi, kevyeen valmistukseen tai näiden yhdistelmäksi. Tilaan tulee keittiö/taukotila, wc:t, tarvittava määrä toimistotiloja ja/tai varastotiloja. Hienolla paikalla ja upeilla näkymillä oleva kiinteistö. Alueella on kameravartiointi 24/7. Alueelta on mahdollista vuokrata varastotilaa ja tilaa ulkovarastointiin. Kohde lämpiää maalämmöllä. Kiinteistön välittömään läheisyyteen voidaan rakentaa tarvittava määrä sähköautojen latauspisteitä.

Varikkotie 161: tuotanto/varastotilaa 204 m2

Vuokrattavana 204m2 peruskuntoista tuotanto/varastotilaa Vaajakosken Kanavuoresta. Tilat ovat varustettu toimisto- ja sosiaalitiloilla. Tilat voidaan remontoida/muokata käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Alueelta on mahdollista vuokrata lämmintä ja kylmää varastotilaa, sekä tilaa ulkovarastointiin. Kohde lämpiää maalämmöllä ja katolta löytyy aurinkopaneelit. Kiinteistön välittömään läheisyyteen voidaan rakentaa tarvittava määrä sähköautojen latauspisteitä.

Varikkotie 180: ulkosäilytystilaa 1000 - 8000 m2

Vuokrattavana ulkosäilytystilaa 1000 - 8000 m2, tarpeen mukaan. Tasainen ja avoin tila johon pääsee isollakin autolla. Osittain aidatulla alueella on tallentava kameravalvonta. Päättyvä tie, ei läpiajoa. Tilaa vuokrataan pidempään tai lyhyempään tarpeeseen.

Kanavuori Turvatilat vuokraa hyvin varusteltua varasto-, toimisto- ja toimitilaa puolustusvoimien entisistä Kanavuoren kiinteistöistä, keskeltä Suomea. Tilat sijaitsevat nopeasti kehittyvällä liikepaikalla Jyväskylässä Vaajakosken keskustan ja Vähälän logistiikkakeskuksen läheisyydessä 9-tien varrella.

Kanavuoren alueella on yhteensä 5 itsenäistä kiinteistökokonaisuutta. Tarjolla on mm. sisäasianministeriön hyväksymiä turvaluokiteltuja tiloja, jotka soveltuvat erinomaisesti niin varastokäyttöön kuin teollisuudenkin tarkoituksiin.

Aiemmin puolustusvoimien käytössä ollut varikkoalue ja luolastossa toiminut Wanha Patruunatehdas on saneerattu moderneiksi turvatiloiksi, jotka soveltuvat mm. arvokkaiden kokoelmien ja arkistojen varastotiloiksi. Varastotilat ovat erittäin siistejä, ja ne sopivat hyvin myös pitkäaikaiseen varastointi- ja arkistokäyttöön. Tilat on helppo varustaa erilaisilla hyllyjärjestelmillä tai täyttää laatikko- ja lavatavaralla. Pyydä tarjous tilojen varustelusta. Luolastossa on hieman kaarevat hallit, joiden huonekorkeus on korkeimmalta kohdalta noin 4 metriä, reunoilta hieman matalampi. Leveys on joka kohdasta noin 11 metriä. Tilaa voidaan luonnollisesti myös jakaa ja tarvittaessa erotella erillisillä palo-osastointiseinillä ja -ovilla. Paloluokitus on tilasta riippuen A60/A120. Tiloissa on valmiina turvallisuus- ja kiinteistötekniikkaa, joka soveltuu korkean tason logistiikkapalveluihin.

Varastointi- ja arkistointipalvelujen yhteyteen voidaan liittää monipuolisia lisäpalveluja.

 • Varastointi- ja arkistointipalvelujen yhteyteen voidaan liittää monipuolisia lisäpalveluja.
 • Tavaroiden nouto ja jakelu, ml. purkaminen ja lastaus
 • Arkistomateriaalin hävittäminen
 • Lähetyspalvelut
 • Toimistopalvelut
 • Varastotyöntekijän palvelut

Luolaston tilojen turvallisuus- ja kiinteistötekniikka luolastossa:

 • Hälytyskeskusvartiointi
 • Kulunvalvonta
 • Tallentava kameravalvonta
 • Tehokas ilmanvaihto
 • Luolaston rakenne “talo talon sisällä”
 • Suojaava kalliokerros ympärillä jopa 23 metriä
 • Telian ja Elisan GSM-verkot
 • VIRVE-verkko
 • Kahdennettu sähkönsyöttö
 • Useita valokuituyhteyksiä eri suunnista

Toimitamme kohteen pohjakuvat pyydettäessä

Jaa tämä kohde
<< Takaisin toimitilalistaukseen

Olisiko tässä teidän yrityksellenne sopiva toimitila?

Mikäli sopivaa ei ole valmiina, räätälöidään - tai vaikka rakennetaan se!

Eemi Polas

kiinteistövastaava
+358 40 589 8061
eemi.polas@pose.fi

Kimmo Laitinen

kiinteistövastaava
+358 44 062 0021
kimmo.laitinen@pose.fi

Asiakkaitamme

 ja kumppaneitamme

p. 044 062 0021
kimmo.laitinen@pose.fi
Pose Oy
Laukaantie 10
40320 Jyväskylä
Y-1958802-7
Rekisteriseloste >>Evästekäytännöt >>